06-27086088

In verband met de voorgenomen verhuizing rond maart 2018 naar Groningen (stad) ben ik aan het nadenken over hoe daar verder te gaan met Ramart. Ik krijg daar wel wat ruimte in mijn appartement, maar dat is toch minder dan nu in Leek. Ik ga vanaf nu (eind 2016) tot eind 2017 veel van de huidige voorraad uitverkopen. Ten aanzien van de schilderkunst ga ik me ook meer richten op zee- en havengezichten.
Wat betreft de situatie in Leek zijn er wat verschillen met Vledder.

  • Geen ingerichte galerie meer aan huis; wel veel werk hangen ( privé en zakelijk) en een afspraak maken voor een bezoek kan altijd.
  • Ik richt me op een beperkt aantal kunstenaars te weten: Jac Volbeda, Zhongnai, Klaas Gubbels, Emilio Kruithof en Daan van de Gaag en wat exclusieveGlaskunst, alsmede wat los werk van wat kunstenaars. Maar altijd toch wel wat ruimte voor nieuwe dingen.
  • Met het oog op de toekomst in Groningen ga ik me in toenemende mate richten op zee- en haven gerelateerd werk.
  • Veel werk op de pagina’s Opruiming van glas en schilderijen.

NB Per januari 2018 is (bijna) de gehele collectie in de opslag ivm verhuizing medio mei.