06-27086088

In verband met de voorgenomen verhuizing rond maart 2018 naar Groningen (stad) ben ik aan het nadenken over hoe daar verder te gaan met Ramart. Ik krijg daar wel wat ruimte in mijn appartement, maar dat is toch minder dan nu in Leek. Ik ga vanaf nu (eind 2016) tot eind 2017 veel van de huidige voorraad uitverkopen. Ten aanzien van de schilderkunst ga ik me ook meer richten op zee- en havengezichten.
Wat betreft de situatie in Leek zijn er wat verschillen met Vledder.

  • Geen ingerichte galerie meer aan huis; wel veel werk hangen ( privé en zakelijk) en een afspraak maken voor een bezoek kan altijd.
  • Ik richt me op een beperkt aantal kunstenaars te weten: Jac Volbeda, Zhongnai, Klaas Gubbels, Emilio Kruithof en Daan van de Gaag en wat exclusieveGlaskunst, alsmede wat los werk van wat kunstenaars. Maar altijd toch wel wat ruimte voor nieuwe dingen.
  • Met het oog op de toekomst in Groningen ga ik me in toenemende mate richten op zee- en haven gerelateerd werk.
  • Veel werk op de pagina’s Opruiming van glas en schilderijen.

NB1: Ik heb eind 2016 met name een aantal grote schilderijen teruggehaald uit de uitleen. Deze kun je voor langere tijd voor een heel schappelijke huurprijs ( €10 per maand) lenen. Het betreft een aantal schilderijen van Jac Volbeda en twee schilderijen ( Autumn en een Sunflower ) van Zhongnai. Zie hun pagina voor verdere informatie.
NB2: De Zee – en Havengezichten verhuur ik niet actief, maar als je belangstelling hebt om een dergelijk schilderij een tijdje thuis op te hangen is dat zeker bespreekbaar. Dat geldt ook voor de Russische schilderijen.